sobota 30. března 2019

Duben1-5



Prv: Ve středu si děti odnesly sešity. Doporučuji řádně dolepit pracovní listy a nový sešit obalit, aby vydržel do konce školního roku. Pracovní listy k živočichům jsou hotovy. Někteří nemají, protože chyběli. Doplňte. Sešity budeme potřebovat v pondělí. Ve středu ho opět přinesou domů.
Vázaná písanka 1 opravy
Nevázaná písanka 2 opravy
Matematika III. opravy
Sešit ke slabikáři: Doporučuji řádně dolepit pracovní listy a obalit, aby vydržel do konce školního roku. Některé děti ještě neudělaly prázdninový úkol. Kdo chyběl, je potřeba, aby dodělal pracovní listy, váží se k příběhu. Na listu jsou stránky ve Slabikáři. Jinak doporučuji s dětmi pročíst pracovní listy, děti tam mají zaznamenané své vlastní myšlenky inspirované příběhem a jsou velmi zajímavé. Pokud budete mít chuť, můžete pracovní listy opravit nebo doplnit.
Sešit k Pohádkám: Doporučuji řádně dolepit pracovní listy a obalit, aby vydržel do konce školního roku. Je zajímavé si sešit prohlédnout, i zde vznikají na základě příběhů zajímavé myšlenky. I zde můžete pracovní listy opravit nebo doplnit, pokud budete mít chuť.

14. t. duben 1-5
Pondělí –
– písanka dopsat stránku
Vázaná: str. 2/16 I (velké I), Nevázaná: Napsat 7 slov do Cvičebníčku
Úterý
Tv – Pohybová výchova v učebně v budově školy.
– písanka dopsat stránku.
Vázaná: str. 2/17 fg, Nevázaná: 3/7 fg
Středa – Tv
Čtvrtek
– písanka dopsat stránku
Vázaná: str. 2/18 + Napsat 7 slov do Cvičebníčku, Nevázaná: Napsat 7 slov do Cvičebníčku
Pátek –
– písanka dopsat stránku
Vázaná: str. 2/19 J, Nevázaná: str. 3/8 Ďď

Žádné komentáře:

Okomentovat

Výlet do Malé Chuchle