čtvrtek 14. března 2019

březen 18-22



 Všechny děti, které byly tento týden ve škole, mají v ŽK nalepené hodnocení čtení a vzadu z ŽK zaznamenáno, na jaké úrovni čtou.

Sešit ke slabikáři: Doporučuji řádně dolepit pracovní listy a obalit, aby vydržel do konce školního roku. Řada dětí neudělala prázdninový úkol. Kdo chyběl, je potřeba, aby dodělal pracovní listy, váží se k příběhu. Na listu jsou stránky ve Slabikáři. Jinak doporučuji s dětmi pročíst pracovní listy, děti tam mají zaznamenané své vlastní myšlenky inspirované příběhem a jsou velmi zajímavé. Pokud budete mít chuť, můžete pracovní listy opravit nebo doplnit.
Každé pondělí kontrolujeme záznam čtení a nalepujeme ho do sešitu ke Slabikáři, aby byl přehled, jak děti úkol plní. V pondělí také dostávají nový záznam. Staré záznamy už nedoplňujte, soustřeďte se na doplňování nových. Pokud se záznam ztratí, můžete si ho vytvořit sami.
Sešit k Pohádkám: Doporučuji řádně dolepit pracovní listy a obalit, aby vydržel do konce školního roku. Je zajímavé si sešit prohlédnout, i zde vznikají na základě příběhů zajímavé myšlenky. I zde můžete pracovní listy opravit nebo doplnit, pokud budete mít chuť.
M III.: opravy str. 87
Vázaná písanka 1: opět na str. 29 opravy

12. t. březen 18-22
Pondělí –
– Vázaná: str. 2/9 Ch, Nevázaná: str. 3/1 Ch
Úterý
Tv – Pohybová výchova v učebně v budově školy.
– Vázaná: str. 2/8 ch, Nevázaná: str. 3/2 ch
Středa – Tv  Čj+M
– Vázaná: str. 2/10 b, Nevázaná: Napsat 7 slov do Cvičebníčku
Čtvrtek
Sraz na nádraží v 7.40 (vlak 7.56), návrat v 10.52 (vlak z Černošic 10.41). Po návratu z bruslení, půjdeme ještě na chvíli do školy. Konec vyučování jako obvykle v 11.35.
S sebou: vhodné oblečení, silné rukavice – ne pletené, brusle, přilba, svačina, pití, zpáteční jízdenka na vlak do Černošic.
Brusle je možné na místě zapůjčit za 50 Kč. Přilbu můžete použít lyžařskou nebo cyklistickou a i tu lze na místě půjčit. Pokud má kdokoliv z Vás čas a chuť, je jeho účast na bruslení vítána (i nebruslící doprovod - pomoc se zavazováním bruslí).
Peníze budu vybírat až po bruslení, cenu budu rozpočítávat na každou hodinu zvlášť podle počtu zúčastněných dětí.
Pátek –
– Vázaná: str. 2/11 Ch, Nevázaná: str. 3/3 Ch

Žádné komentáře:

Okomentovat

Výlet do Malé Chuchle