neděle 15. prosince 2019

Prosinec 16-20



Pondělí –
Sešit Zima na poslední hodinu
Vánoční tvoření: Co si kdo vybral. Pomůcky: penál s lepidlem a nůžkami, pravítko
ŘETĚZ Z POMERANČOVÉ KŮRY
Nutné přinést si čerstvou kůru ze tří pomerančů a jehlu
ZVONEČEK Z DRÁTKU - ZDOBENÝ KORÁLKY
drobné korálky (pokud máte)
ZVONEČEK MALOVANÝ
drobné ozdoby na nalepení (pokud máte)
ŘETĚZ Z PROUŽKŮ BAREVNÉHO PAPÍRU
VÁNOČNÍ VYSTŘIHOVÁNKY DO OKEN, VÁNOČNÍ HVĚZDY - VYSŘIHOVÁNÍ
KOMENÍČEK PRO ŠTĚSTÍ
SOVA ZE ŠIŠKY
ZDOBENÍ VÁNOČNÍCH PERNÍČKŮ
VÁLENÍ MALÝCH VÁNOČEK (i na trh)
VÁNOČNÍ OZDOBY Z PAPÍRU
PF S PRASÁTKEM PRO ŠTĚSTÍ
VÁNOČNÍ PŘÁNÍ S rybou
Úterý - 
Tv – Čj a M
Čj - Dílna čtení – vlastní kniha - V předvánočním shonu se mi nějak nedaří vydávat a kontrolovat záznamy čtení. Od ledna to napravím. Dílnu čtení přesuneme na středu a děti dostanou záznam na Vánoční prázdniny. Vyplňujte podle skutečnosti, budete mít přehled, jak se vám se čtením vedlo.
Dú: Každý den asi 10 min číst a čtení zapsat. Vyberte knihu, kterou budou děti pravidelně číst a nosit do školy každé úterý, pokud možno i ostatní dny. List vyplňují děti, rodiče se jen podepíší. Pokud se některý den ke čtení nedostanou, napíší krátce důvod (únava, nemoc, kroužek,..).  Ke čtení doporučuji knihy pro začínající čtenáře s větším typem písma. Zápisy budeme kontrolovat a nalepovat do sešitu každé úterý během Dílny čtení, kdy budeme z knihy číst i ve škole. Pokud děti knihu dočtou, vyzvednou si a vyplní vizitku ke knize. Knihu mohou představit ve třídě.
Vánoční trhy ve školní jídelně od 17 hod (v měsíčním plánu byla chyba)
Středa
Betlémy Karlštejn 90Kč+10Kč na jízdenku (do úterý 17.12.)
Sraz ve škole jako obvykle v 7.45, v 7.50 odchod na nádraží, vlak v 8.23, návrat v 12.06 na nádraží. Děti odvedu do školní jídelny a družinové předám.
S sebou svačina pití (Dětem, které se mnou půjdou ze školy koupím hromadnou jízdenku.)
Čtvrtek –
Zimní vycházka - Začátek vyučování jako obvykle v 7.55 ve třídě, konec vyučování jako obvykle v 13.30 ve třídě. S sebou svačina, pití, penál, podložka na psaní, pláštěnku, oblečení podle počasí. Kdo chce, může vzít něco pro zvířátka: suché pečivo, kaštany, semínka, lojové koule.
Pátek
Vánoční hrátky- potřeby: sešit Zima, dvojlist novin, nafukovací balónky 2-3, pokud máte 50 hal. mince nebo podobné kolečko (zbyly od minulého roku), hrneček a lžička na čaj, něco vánočních dobrot

Žádné komentáře:

Okomentovat

Výlet do Malé Chuchle