čtvrtek 13. června 2019

Červen 17 - 21



Úpravy červeně.

Děti si mohou přes prázdniny nechat ve třídě v poličce: podložku na modelování, hodiny, pořadač, krabičku z lavice. Na příští školní rok si schováme čtverečkovaný sešit na matematiku a sešit na hudební výchovu. Pokud je máte doma, tak je schovejte nebo raději obalené pošlete do školy.
25. červen 17 - 21
Pondělí – Letní vycházka Pišťák - Začátek vyučování jako obvykle v 7.55 na školní zahradě, konec vyučování kolem 12.00 u školní jídelny. Děti předám do družiny. S sebou svačina, pití, penál, podložka na psaní, pláštěnka, oblečení podle počasí.
ÚterýGenerální zkouška na Letní akademii v Lesním divadle. Začátek vyučování jako obvykle v 7.55 ve škole
Letní akademie 17 hod Lesní divadlo
StředaRozdávání učebnic pro 2. ročník, úklid třídy. Děti také dostanou listy na procvičení psaní. Doporučuji je na konci srpna doplnit. (Dejte dětem houbičku na nádobí, budeme čistit lavice.)
ČtvrtekDEN PRO ŠŤASTNÝ ÚSMĚV - BETYNKALAND, Výmolova 7, Praha 5 (poblíž stanice metra Radlická) vstupné dobrovolné
Sraz na nádraží v 7.30 (vlak 7.37), návrat na nádraží do Řevnic 13.33 (13.08 vlak za Smíchovského nádraží) Děti odvedu do školní jídelny, družinové předám. Na sebe sportovní oblečení. S sebou: jízdenka Radotín a zpět, svačina, pití, pláštěnka, podložka na psaní, pero, podle uvážení peníze na vstupné. Účast rodinných příslušníků vítána. Možno absolvovat s kočárkem.
Pátek – Vysvědčení - konec vyučování v 8.40. Děti si s vysvědčením přinesou prvňákovu závěrečnou sebehodnotící báseň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Výlet do Malé Chuchle