neděle 10. února 2019

Únor 11-15


Děti si nesly ve středu domů sešit k Pohádkám ze zámeckého parku (Sešit doporučuji obalit, aby nám vydržel do konce školního roku.) a Prvouku. Sešity si budou nosit každý týden ve středu nebo ve čtvrtek. Prosím, o pomoc s dolepením pracovních listů. Věnujte pozornost sešitu k Pohádkám, jsou v něm často úžasné myšlenky vašich dětí, inspirované poslechem příběhu. Kdo chyběl, má nalepené listy, které je možné doplnit i bez příběhu, pokud mají děti chuť, můžete je společně doplnit.
Zkontrolujte, zda mají děti ve škole zážitkový sešit. Budeme si do něj zapisovat Drumbeny a Etiketu.
Až budete posílat peníze za Drumbeny a Etiketu předepište to do ŽK (stránka finance). Komu jsem nevrátila 10,- Kč za foto, pošle o to méně.
Vázaná písanka: Str. 25 je procvičovací, vynecháme ji a napíšeme později.
Pondělí –
– písanka dopsat stránku (Poslední řádek zůstane prázdný na opravy.)
Měly by to být dva řádky. Vázaná: str. 1/23 v, Nevázaná: Vybrat z písanky 2 pět slov a napsat je do Cvičebníčku (Píšeme vedle sebe za řádek, každé slovo stačí napsat 1x.).
Úterý
Tv – Pohybová výchova v učebně v budově školy.
Hv -  Drumbeny (60,- Kč)
– písanka dopsat stránku (Poslední řádek zůstane prázdný na opravy.)
Měly by to být dva řádky. Vázaná: str. 1/24 V, Nevázaná: Vybrat z písanky 2 pět slov a napsat je do Cvičebníčku (Píšeme vedle sebe za řádek, každé slovo stačí napsat 1x.).
Středa – Tv – hala
Prv – Etiketa (50,- Kč)
Čtvrtek
– písanka dopsat stránku (Poslední řádek zůstane prázdný na opravy.)
Měly by to být dva řádky. Vázaná: str. 1/26 r, Nevázaná: str. 2/17 r
Pátek –
– písanka dopsat stránku (Poslední řádek zůstane prázdný na opravy.)
Měly by to být dva řádky. Vázaná: str. 1/27 ř, Nevázaná: str. 2/18 ř

7. 3., 14. 3., 21. 3., 28. 3.  čtvrtky 9 - 10 hodin bruslení v Černošicích (asi 45 Kč) Peníze budu vybírat až po bruslení, cenu budu rozpočítávat na každou hodinu zvlášť podle počtu zúčastněných dětí.
Budeme se scházet na nádraží v 7.40 (vlak 7.56), návrat v 10.52 (vlak z Černošic 10.41). S sebou: vhodné oblečení, silné rukavice – ne pletené, brusle, přilba, svačina, pití, zpáteční jízdenka na vlak do Černošic. Po návratu z bruslení, půjdeme ještě na chvíli do školy. Konec vyučování jako obvykle v 11.35.
Brusle je možné na místě zapůjčit za 50 Kč. Přilbu můžete použít lyžařskou nebo cyklistickou a i tu lze na místě půjčit. Pokud má kdokoliv z Vás čas a chuť, je jeho účast na bruslení vítána (i nebruslící doprovod - pomoc se zavazováním bruslí).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Výlet do Malé Chuchle