středa 29. srpna 2018

Září 3-7



Pondělí –
·      Sraz v 7.45 na školní zahradě
·      Uvítání pana ředitele
·      Rozdělení do tříd, děti mohou doprovázet rodiče
Ještě na zahradě děti ode mne dostanou uvítací záložku se jménem, abych věděla, kdo přišel. Pak půjdeme do třídy, rodiče mohou s námi. V šatně na lavičce si každé dítě najde svou jmenovku, ve třídě si vybere místo a posadí se. Do třídy půjdeme v botách. Než to stihnou všichni, může si jmenovku obtahovat a z druhé strany napsat, jak si přeje, abych ho oslovovala, případně si prohlížet věci na lavici. Rodiče mohou pomáhat. Až budou všichni na místech, zkusíme si, jak začíná vyučování. Rodiče mohou přihlížet. Zacinkám, děti se postaví. V pomůckách na lavici najdeme stírací tabulku a něco si společně nakreslíme. Pak propustíme asi na 15 minut rodiče. Mohou čekat v šatně nebo na zahradě.
Úterý - 
·      dvě vyučovací hodiny do 9.45 bez svačiny
Škola se otvírá v 7.35, děti by měly být nejdéle v 7.45 v šatně. Vyučování začíná v 7.55. V šatně na lavičce si každé dítě najde svou jmenovku, vybere si šatní skříňku a přezuje se. Jmenovku nalepíme na dvířka dovnitř skříňky. Rozloučí se s rodiči a půjdou do třídy. Pomůcky: penál s vybavením, sešit uvolňovací cviky, další pomůcky a sešity můžete přinést až na třídní schůzku, tam se na všech pomůckách domluvíme.
·      třídní schůzky v 17hod – s sebou permanentní fixa na podepisování pomůcek a sešitů, které děti dostaly
Středa -  tři vyučovací hodiny do 10.40, už se svačinou
Čtvrtek -  podle rozvrhu - čtyři vyučovací hodiny do 11.35, se svačinou
Dú: 1
Pátek - podle rozvrhu - čtyři vyučovací hodiny do 11.35, se svačinou

12. 9. v 10hod fotografování

2 komentáře:

  1. Dobrý den, jsou zde špatně napsané časy.
    Zde je to zřejmě správně, bohužel jsem to zjistila až když nikdo z nás nebyl včas vyzvednout školačku, která je teprve druhý den ve škole...
    http://www.zsrevnice.cz/obsah/informace-pro-rodi%C4%8De-%C5%BE%C3%A1k%C5%AF-1stupn%C4%9B-1-5t%C5%99%C3%ADdy
    Helena Neubertová

    OdpovědětVymazat

Výlet do Malé Chuchle